CO2 neutralt website

Kender du nogen som kender nogen...?

 

Vi har en grundlæggende idé om at "ligegyldigt hvad man gerne vil have succes med, kræver det at man har gode forbindelser de rigtige steder."

 

Et godt netværk er forudsætningen for at tiltrække ordrer/opgaver til en virksomhed.

 

Kender man ikke nogen på forhånd er det i den grad op ad bakke at komme i kontakt med relevante samabejdspartnere og potentielle kunder.

Disse forbindelser opstår ikke af sig selv. På moderne dansk hedder det networking og forbindes ofte med forsigtige og langsommelige tilnærmelser med en lav succesrate.

 

Med Xpectmore har vi skabt et forum, hvor både kunder og leverandører kan springe alle de frustrerende indledende runder over og få direkte "face-to-face" kontakt samtidig med at alle involverede får en fantastisk oplevelse med hjem.

 

Arrangementerne spænder vidt. Fra store sportsbegivenheder, rejser og koncerter til eksempelvis specielt arrangerede golfturneringer, skiture og lignende, som man selv tager aktiv del i.

Når man laver noget spændende/sjovt sammen, har man med det samme en fælles refferenceramme og noget fælles at tale sammen om. Derfor kan man meget hurtigere og mere præcist åbne op for også at "gå i kødet på hinanden" med den mere business-orienterede del.

 

Lad os så komme i gang !

Som medlem af Xpectmore netværket får man adgang til de arrangementer vi laver. Man får desuden mulighed for at invitere et ikke-medlem med som gæst til arrangementerne. Gæster har lov til at deltage til et arrangement på samme vilkår som medlemmer.

tanken er at lave arrangementer som udelukkende er lukkede (members-only) og åbne (adgang for gæster samt evt. andre netværk).

 

Som medlem får du derudover adgang til specielle billetter/arrangementer fra firmaet Travelsense.