CO2 neutralt website

 

Power-networking, det perfekte netværk for den travle og kræsne netværker... 

 

Power networking er netværk, energi samt den rette indstilling til at netværke. Hos os drejer det sig om at lave forretning med hinanden via en proaktiv indsats fra alle. Deltagere i vores arrangementer vil efter et endt arrangement kunne måle, hvad man har opnået af nye muligheder. Om udbyttet i sidste ende kommer af øget fortjeneste, afklaring af udfordringer eller personlig udvikling, er fuldstændig op til den enkelte.     

                                                                                                                  

Power networking er det mere koncentrerede og mindst tidskrævende netværk, hvor vi går i dybden med essentielle emner. Under Power networking  kommer mange emner og leads på banen, inden for en meget kort og koncentreret tid - det perfekte netværk til de travle forretningsfolk som ligger stor energi, høj effekt samt minimal tidsforbrug!

 

Der afholdes 10 Power Networking arragementer om året - en gang om måneden (undtaget juli og december) i hvert lokalområde.

 

Ønskebrønden - Ønsker du kontakt med en specifik virksomhed, kan du få os til at skabe kontakten via vores store netværk. Når du melder dig til et arrangement, skrives navnet på virksomheden, og vi vil undersøge netværket for din ønske.